Office Support .

Herken je dit?

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en:

 • Ben jij ingehaald door je eigen succes? Ben jij door een snelle groei alleen maar in je bedrijf aan het werken in plaats van aan je bedrijf?
 • Ben jij totaal het overzicht kwijt? Kun je daardoor (potentiële) klanten niet meer snel opvolgen? Vergeet je afspraken? En loop jij daardoor klanten mis?
 • Zit jij ’s avonds laat nog je mail weg te werken, omdat je er overdag simpelweg gewoon niet aan toe komt?
 • Heb je geen tijd en ruimte over om aan je online zichtbaarheid te werken? Om je social mediaberichten op te volgen?

Kortom: Je hebt eigenlijk 72 uur in een dag nodig om alles zelf te doen. Je zit met je handen in het haar. Slapeloze nachten. Zo kan het echt niet meer verder.

Dan wordt het nu écht tijd om hulp in te schakelen.

Waarom een Virtueel Assistent inschakelen?

Als ambitieuze ondernemer heb je grootse plannen voor de toekomst. Maar vaak blijven deze liggen. Omdat je eigenlijk alleen nog maar in je bedrijf aan het werken bent in plaats van aan je bedrijf. Je bent aan het rennen. Kunt het eigenlijk niet meer in je eentje aan. Je hebt geen tijd voor je (bestaande) klanten, online zichtbaarheid, groei en persoonlijke ontwikkeling.  Wat je wel heel belangrijk vindt.

Door een aantal werkzaamheden aan mij over te dragen, maak jij je handen, je hoofd en meer tijd vrij om te groeien met je bedrijf en als persoon. Ik vind het geweldig om proactief met je mee te denken. Het onderhouden van klantcontact met jouw bestaande en potentiele klanten. En vandaaruit jou te adviseren over het automatiseren van processen, hoe in te spelen op de behoefte van jouw (potentiële) klanten en de kansen in jouw markt.

Een Virtueel Assistent met hart voor jouw klanten

Wat kan ik voor je doen?

Wat kun jij nu precies aan mij uitbesteden? Ik geef je een paar voorbeelden:

 • Het beheren van je agenda en het beantwoorden van je mail.
 • Direct klantcontact met je (potentiele) klanten; per mail of telefonisch.
 • Het maken van afspraken en bevestigingen.
 • Het nabellen van (potentiele) klanten. Een snelle follow-up. Upsell. Zodat jouw klanten de aandacht krijgen die zij vragen. Korte lijntjes.
 • Ik kan je adviseren over online tools, zodat jij gemakkelijker en efficiënter kunt gaan werken. Eventueel kan ik deze ook voor je inrichten.
 • Het opmaken en ontwerpen van presentaties, hand-outs, weggevers en visuals. In de stijl van je branding.
 • Het plannen en organiseren van events, meetings, lunch/diner, netwerkbijeenkomsten, e.d.
 • HR-werkzaamheden.

8 Voordelen van samenwerken met mij

 • 1 Als ondernemer kun jij je focussen op je eigenlijk werk. Andere werkzaamheden kunnen met een gerust hart aan mij worden uitbesteed. Dit geeft overzicht, rust en vooral tijd. Je krijgt weer energie. Je creativiteit gaat weer aan. Zodat jij jouw werk weer leuk gaat vinden.
 • 2 Jij kunt je weer focussen op je (toekomstige) klanten en je omzet. Kortom, meer kansen om te netwerken, te groeien en te verkopen.
 • 3 Je krijgt meer tijd voor je eigen ontwikkeling, vrije tijd en je gezin. De dingen te doen waar jij echt gelukkig van wordt en energie van krijgt.
 • 4 Klantcontact wordt snel en efficiënt opgepakt. Ik hou van korte lijntjes, heb hart voor jouw klanten en afspraak is afspraak.
 • 5 Door te werken aan je online zichtbaarheid bereik jij een grotere naamsbekendheid en maak jij écht connectie met je (potentiele) klanten. Ook je bestaande klanten krijgen de aandacht die ze verdienen.
 • 6 Ik ben ook ondernemer. Ik denk heel graag strategisch met je mee in wat je zou kunnen verbeteren en automatiseren. Zodat je meer kansen en mogelijkheden uit jouw klanten en jouw markt haalt.
 • 7 Geen personeelskosten, kosten werkplek, apparatuur, verzekering, pensioen, etc. Want je betaalt mij per uur.
 • 8 Ik ben flexibel. Geen abonnement. Je betaalt mij alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Dus de uren aan het koffiezetapparaat worden niet doorberekend.

Zo kunnen we ons allebei richten op het werk waar we goed in zijn en beiden energie van krijgen! Elkaar inspireren en samen groeien! Als persoon en als ondernemer! Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Wil je met mij samenwerken?

Om goed te kunnen samenwerken zijn concrete afspraken en een goede taakverdeling essentieel. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar om af te stemmen en te reflecteren. Dat zal meestal online gebeuren via mail, telefonisch, skype of zoom. Maar ik kom met alle liefde ook naar je toe voor een overleg.

Ik werk online. Vanuit huis. Op afstand. Maar toch dichtbij. Maar sta ook open voor een waardevolle, tijdelijke interim opdracht.

Mijn uurtarief is €60,00 per uur exclusief BTW.

Wil je persoonlijk met mij kennismaken? Om te kijken of er van beiden kanten een klik is? Dat vind ik zelf namelijk ontzettend belangrijk. Dé basis voor een goede samenwerking.  Van daaruit kijken we verder wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ik vind het fijn om samen te werken met ambitieuze vrouwelijke ondernemers die willen gaan voor groei en resultaat.  Waarbij zingeving ook bovenaan staat. Ik vind het belangrijk dat ik affiniteit heb met de producten of diensten die jij aanbiedt. Ik ga voor een een succesvolle samenwerking en heb beperkt ruimte in mijn agenda.

“Geen tijd voor écht ondernemen? Ik kan je helpen!”

Wat anderen over mij zeggen .

Lees hier ervaringen van mijn opdrachtgevers.

Je hoeft het niet meer alleen te doen!